Nov 20, 2017

RAPP - Research in Artistic Practice Programme 2017

0 comments

Edited: Nov 20, 2017

Jeg er blevet inviteret til at deltage i RAPP 2017, arrangeret af Seachange Lab, Århus. Med udgangspunkt i "Ruins" skal jeg udforske forskellige interaktive strategier, der inkluderer publikumsdeltagelse. Jeg har fået en sparringspartner - Sandro Masai, og to forskere skal besøge os i løbet af ugen: Jacob Knudsen og Alejandra Zaragoza Schermann. Vi skal ende med to visninger og til sidst præsentere vores fund på RAPP konference.

 

AUDIENCE PARTICIPATION - The Danish / Polish artist Joanna Magierecka will base her research on her previous work with the interactive performance installation RUINS, which premiered in 2017 at Fossekleiva kulturcenter, Norway. She wants to investigate the potential of three different approaches to invite the audience to interaction and co-creation: a personal, an analogue and a digital approach.

 

 

 

New Posts
  • Et sted er demokratisk, hierarkisk, fuld af historie, samtidig i samtiden. Et sted er rum, tanker, udvikling og tilstedeværelse. Et sted er sprog, formler, konstruktioner, strukturer og kommunikation. Et sted er følelser, sanselighed, indhold og form. Et sted er mit og vores. Et fællesskab. ​ Det er umuligt at analysere alle de niveauer. De er fagspecifikke, forankret i forskellige diskurser, afhængig af metodologiske og teoretiske overvejelser og flettet ind i hinanden på en måde der til enhver tid vil, gennem den form for analyse, besvare en begrænset problemstilling. Gennem kunstnerisk udviklingsarbejde kan jeg i stedet belyse den kompleksitet der hører et sted til, og give betragteren en mulighed til at undersøge dets fællesskab på sine egne præmisser. ​ Ruins Notodden er støttet af Universitetet i Sørøst-Norge gennem en forsknings stipendium, og skal se på fællesskabet netop her, ved Campus Notodden. Hele projektet er delt op i en periode med research (efterår 2019) og installation (forår-efterår 2020). ​ ​ ​ ​
  • Der er ikke noget at gøre ved det Og man tæller dagene Vi har vidst i 5 år og alligevel Så er det bare nu det sker