top of page
ARV

 

Medvirkende: Astrid Egeland, Sebastian Myers, Oda Torvet, Ida Sofie Straume, Emil Andreas Beddari, Stine Rolland, Ingvild Marie Methi.

 

Musik: Stig Johan Berggren

 

Slektstre Fotografi Arv Ukjent Forbindelser Minner Fortid Opprinnelse Sepia Fragmenter

 

Jeg har vært i mange leiligheter i løpet av mitt korte liv, men ingen av dem har sett akkurat ut som denne. Her jeg sitter – på en krokete, tynn gren som stikker ut av veggen – kan man kanskje begynne å undre på om det virkelig er en leilighet, eller noe helt, helt annet. Den består kun av ett rom – eller er det kanskje flere, bare at veggene er fjernet? Lyset er dempet. Taket høyt. Møblene plassert i systematisk kaos. Stedet virker forlatt; likevel er det fullt av mennesker. Mennesker som snakker til, gjennom og forbi hverandre, i finpressede dressbukser og mørke kjoler. Kjenner de hverandre? Jeg flyr bort til den andre siden av rommet, og setter meg på en telefon jeg aldri før har sett maken til. Den er gammeldags, med rund skive i midten og en lang krøllete ledning som fører bort til en annen telefon av samme type. Rundt meg er det et fem, ti, femten slike telefoner plassert tett i tett, oppå, under eller inntil hverandre. Jeg tenker: Snart begynner en av dem å ringe.

 

- Sebastian Skytterud Myers, medskapende kunstner

 

Denne forestillingen er en del av Trafo Ung, et pilotprosjekt fra Oslo Teatersenter. Målet er å tilrettelegge for at elever som har gått ut av Oslo teaterskole, og som ønsker å fortsette innenfor scenekunsten, skal få veiledning til å danne sin egen selvstendige teatergruppe. Støttet af Norsk Kulturråd

 

Koncept og regi: Joanna Magierecka

Scenografimentor: Gunhild Mathea Olaussen

Postdramatisk mentor: Cathrine Bjørndalen

Performativ mentor: Claire de Wangen

Komponist mentor: Andreas Lønmo Knudsrød

 

bottom of page