Apr 17, 2017

Ruins - Fossekleiva kultursenter

0 comments

Edited: Apr 25, 2017

 

 

Til min stor glæde har jeg fået et tilbud om tre måneders kunstnerisk gæsteophold ved Fossekleiva kultursenter. Tre måneder med mange forskellige aktiviteter, der blandt andet skal bestå af kuratering, dramaturgi, KunstCamp for unge kunstnere, kursus for børn og ArtSessions.

Men hvad aller vigtigst er så skal Ruiner være en del af sommerudstillingen. Jeg er allerede godt i gang med videreudviklingen af det jeg har udarbejdet forår 2016. Nye historier, nye sammenvævninger, nye mødepunkter. Mens min første visning var "work-in-progress", er denne min debut som performance kunstner. En stor udfordring.

I denne feed kommer opdateringer fra processen og information om forestillingerne. Den performative hendelse kommer til at leve sit eget liv hele sommeren, i form af en installation. Mens kustoden, min performative persona, kommer på besøg dagligt i længere og kortere perioder.

Udstillingsåbningen er 17 juni.

Du er hjertelig velkommen, og jeg håber du finder både tid og mulighed til at kikke forbi!

New Posts
  • Et sted er demokratisk, hierarkisk, fuld af historie, samtidig i samtiden. Et sted er rum, tanker, udvikling og tilstedeværelse. Et sted er sprog, formler, konstruktioner, strukturer og kommunikation. Et sted er følelser, sanselighed, indhold og form. Et sted er mit og vores. Et fællesskab. ​ Det er umuligt at analysere alle de niveauer. De er fagspecifikke, forankret i forskellige diskurser, afhængig af metodologiske og teoretiske overvejelser og flettet ind i hinanden på en måde der til enhver tid vil, gennem den form for analyse, besvare en begrænset problemstilling. Gennem kunstnerisk udviklingsarbejde kan jeg i stedet belyse den kompleksitet der hører et sted til, og give betragteren en mulighed til at undersøge dets fællesskab på sine egne præmisser. ​ Ruins Notodden er støttet af Universitetet i Sørøst-Norge gennem en forsknings stipendium, og skal se på fællesskabet netop her, ved Campus Notodden. Hele projektet er delt op i en periode med research (efterår 2019) og installation (forår-efterår 2020). ​ ​ ​ ​
  • Der er ikke noget at gøre ved det Og man tæller dagene Vi har vidst i 5 år og alligevel Så er det bare nu det sker